Ετοιμάστε τον εξοπλισμό σας. Ο πάγος χρειάζεται καλές ακμές στα σκι και στο snowboard για να έχετε καλό grip, ενώ το μαλακό χιόνι απαιτεί σωστό κέρωμα για να μην κολλάτε.
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη, 30/1, με κατά διαστήματα χιονοπτώσεις στα μεγαλύτερα υψόμετρα και βροχές στα χαμηλότερα. Από το βράδυ της Κυριακής, με σαφώς χαμηλότερες θερμοκρασίες, αναμένονται χιονοπτώσεις.
Εχουμε ευχάριστα νέα για τους κατόχους της Snow Report Card!
Από εδώ και στο εξής, μπορείτε να απολαμβάνετε την προσφορά έκπτωσης και στις
online κρατήσεις Ski Bus ή στις αγορές σας από το Klaoudatos E-shop!
Απλώς εισάγετε τον κωδικό της κάρτας σας ως κουπόνι προσφοράς και δείτε την τιμή να μειώνεται!
Snow Adventures ημερήσιο Ski Bus τα Σαββατοκύριακα από ΑΘήνα για Χ.Κ. Καλαβρύτων και Παρνασσού. Εχετε έκπτωση 5 Ευρώ με την Snow Report Card.
Εχουμε πάντα
αλυσίδες μαζί μας, γεμάτο ντεπόζιτο ή φορτισμένο αν είναι ηλεκτρικό το όχημα, κατάλληλο εξοπλισμό/ρουχισμό και εφόδια, όπως λίγη τροφή και νερό.
Τα χιονολάστιχα δεν κρατάνε στο λείο πάγο, με το που το αντιληφθούμε, σταματάμε και βάζουμε αλυσίδες.
Χιονοδρομούμε με ελεγχόμενη ταχύτητα, αποφεύγουμε και
δίνουμε προτεραιότητα σ' αυτούς που βρίσκονται κάτω από εμάς. Αν θέλουμε να σταματήσουμε, επιλέγουμε να το κάνουμε στις άκρες της πίστας και όχι στη μέση.
Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων περισσότερες από 3 φορές φέτος, τότε η Snow Report Card είναι σίγουρα η πιο οικονομική επιλογή!
Μπείτε στο Snow Report
Group Chat για γρήγορη αλληλοενημέρωση.
Πηγή χάρτη υετού okairos.gr
Αρθρο της Μαρίας Ριτζαλέου voria.gr 14/02/2025 Μέσα σε ακραίες συνθήκες με το χιόνι να ξεπερνά τα δύο μέτρα και τον υδράργυρο στους -16°C το καταφύγιο θα υποδεχτεί σήμερα 35 καλά εκπαιδευμένους αθλητές από σχολή ορειβασίας Με το χιόνι να ξεπερνά τα δύο μέτρα, τον αέρα να λυσσομανά και τον υδράργυρο να δείχνει το μεσημέρι -12°C και τις...
Περισσότερα...
_